Vi är igång "på riktigt" igen!

Nya projekt, nya kunder - nya kontorslösningar

Som inredare och leverantör av kontorsinredning har vi alla givetvis påverkats mycket under det pågående året när de flesta knappt varit på kontoret, än mindre gjort nya inköp.

Det är därför oerhört glädjande att vi ändå haft nöjet att få in nya kunder och leverera en hel del spännande och fina projekt senaste halvåret.

I juni flyttade SpandexSchneidler in i helt nya lokaler i Spånga och valde efter tuffa slutförhandlingar Dell Design som leverantör till sin kontorsmiljö inkl konferens-/mötesrum likväl som sin matsal.

Direkt efter semestern gick flyttlasset för Strongpoint som flyttade till annan adress och fräsch lokal i Täby C där vi hade glädjen att få leverera kompletta arbetsplatser till 35-talet personer liksom kompelttering av mötesrum.

Rodamco är en härlig och ny bekantskap mitt i centrala Stockholm. De var ute efter sk "Tysta Telefonum" (ni vet nätan som gamla telefonhytter) och valet föll på vårt förslag från Framerys nya "One" - det absolut bästa och nyaste på marknaden vågar vi säga. Det blev 6 st fina hytter som installerades och där vi senare även hjälpte till med textilavskärmning.

Glädjande nog verkar de gilla Dell Design så i slutet av november kommer de byta ut sina traditionella förvaringsskåp och vi kommer leverera nya förvaringsskåp med kodlås, RFID-låsning.

Nu under november är det dags för Gilbarco att flytta till Bromma Hangar. Ja, även de valde oss som helhetsleverantör till sina 30-talet medarbetare, konferes-/mötesrum och Pentrydel. Fyttlasset är packat och klart och våra montörer är redo i nästa vecka!

Och i förra veckan kom det "tjoohoooiga" beskedet att Byggfakta Group vill ha vår lösning när de flyttar till ny port i Mörby. Ett jättekul och spännande projekt i gott samarbete med intresserad personal och bollande med idéer tillsammans med arkitekt. De är också runt 30 personer som flyttar och kommer få en härlig och ny arbetsmiljö. Vi är mitt i processen men...det blir Wow!

Ja, som ni ser, vi jobbar igen! Företag är i förändring och nya arbetsmiljöer skapas - och Dell Design är med och levererar både här och där. Vi må vara ett litet företag, men nog klarar vi av både stort och smått. Våga fråga - det kostar inget!

Vi tackar för förtroendet inte bara till dessa nya kunder och projekt utan givetvis även till våra återkommande "gamla" kunder som vi är så tacksamma över.

Nu kööööör vi igen!

Instagram och Facebook

Här kan man tro att ingenting händer - och det är verkligen helt fel.

Vi inreder och levererar, vi byggor om och gör nya lösningar hos både nya och gamla kunder. Däremot är vi inte lika bra på att uppdatera oss här på hemsidan. Vi är mer aktiva på Instagram och Facebook om ni vill se mer om vår vardag så finns vi där.

 

Vad gör vi nu i dessa Covid19-tider?

Jo, vi fortsätter att arbeta om inte helt som vanligt så ändå så likt som möjligt - men givetvis så smittsäkert det bara går.

Det senaste halvåret har vi bla hjälpt vår sk gamla kund Creanova att flytta till ny adress i fina Färgskrapan här i Sollentuna. De tog med sig det mesta av den inredning vi tidigare haft nöjet att leverera men kompletterade med helt nya lösningar där det behövdes till de tre våningsplanen de flyttade in i, såsom några arbetsplatser, helt nya lounge- och besöksmöbler, kapprumslösningar, vilrum mm.

Handelshögskolan har gjort om på flera ställen, bl a byggt om ett våningsplan med ny inredning, kompletterat olika kontorsr/arbetsrum, uppdaterat entrén med både mattor och takabsorbenter samt frostat diverse glaspartier i olika utföranden och logotyper både här och där i skolan samt nya textilier/gardiner i olika rum.

Vasce Tabellen hjälpte vi med gardiner till deras kund som behövde både mjuka upp miljön men även ta bort solljuset.

Byggpartner, Svenskt Kosttillskott och Trenad är några återkommande kunder som vi kompletterat inredning och byggnation till senaste månaden.

 

Ja, bara så ni vet - vi är igång och redo precis som vanligt!

 

Arbetsplatser och arbetsplatser

Vintern blev äntligen vår och vi levererar arbetsplatser och övrig inredning både här ochn där.

Ja, under vintern har vi haft nöjet att leverera och göra om ett våningsplan hos vår kund Intertek. De gick från cellkontor till öppet landskap - ett spännande ochn kul jobb med en långvarig kundrelation som varat i många, många år.

Dessuom har vi kompletterat med nya arbetsplatser hos bl a våra kunder EmbeddedArt, Kemi Intressen och Alere. 

Nya gardiner har vi levererat mycket - både till befintliga kunder och nya såsom XBO, TCO, R2M, Trenad, Tibi mfl.

Nya kunder? Jorå, jomenvisst - Mewex, Golder, Djursholms Ekonomi och Madraque valde Dell Design som sin nya inredare under vintern och våren.

Ja, nu är det VÅR. Och just i dessa dagar i början av maj har vi precis startat leveransen till ett nytt spännande projekt - Steelwrist flyttar hela sin verksamhet härifrån Sollentuna till Rosersberg. Jättekul tycker vi!

Så, om även du vill ha hjälp - hör av dig. Vi fixar både din arbetsplats, mötes/konferensrummen, lounge och annat. Våga fråga!

Blandat Bandat - En spännande höst

Hösten har varit både spännande och givande.

Dell Design har haft glädjen till många nya företag/kunder under hösten såsom ex Barona, Elektronikkonsult,  Lufthansa, Fondbolagen Service, Mapei, Golder och Novum Ekonomi. Företag med olika behov men där vi hittat nya lösningar som passat just dessa företag.

Det kan vara enbart gardiner till ett helt våningsplan, kompletta inredningslösningar till flera av dem eller ljudabsorberande skärmar till 70-tal personer i något fall osv.

Dell Design - det lilla företaget med den stora erfarenheten. Vi hittar lösningarna till just dig och ditt företag.

Våga fråga - det kostar inget!

Rosa bandet

Rosa Bandet.
1 av 3 får cancer.
Men alla drabbas.

Dell Design stödjer självklart Cancerfonden.... Vi bär Rosa Bandet.

Skärmar

Behöver du skärma av dig? Dämpa ljudet?

Vissa söker en enkel bordsskärm, andra en bordsskärm med möjligheten att även få upp datorskärmen och andra tillbehör från bordet.

Du kanske hellre vill ha en golvskärm? Och grannföretaget som är ett callcenter eller skola/utbildningsföretag har möjligen behov av att "båsa in sig"?

Dell Design kan hjälpa dig med rätt lösning just för dig.

Färgstarka lampor

Höstmörkret börjar närma sig. Men vem har sagt att hösten behöver vara mörk?

Låt oss hjälpa dig att få Hösten att lysa upp i färgstarka lampor från Louis Poulsen istället

En puff? Ett bord?

En puff? Ett bord?

Eller varför inte en puff och ett bord i ett, som en möbel?

Liten? Stor?

Du väljer!

Textilier

Textilier - på möbler, hängande från tak eller klädda ljudabsorbenter.
Textilier - överallt.
Textilier - sätter prägel på hela miljön.

Kapp- & skohylla

Skolan har börjat, arbetet är igång och hösten är på ingång. Jackan och stövlarna tas fram -Dell Design kan hjälpa dig att ordna med kapp- & skohylla!

Mattor

Nya möten, nya presentationer, nya offerter. Nu "showar" vi mattor!

Gardintyger

Gardintyger - dags att se över alternativen. Färgstarka? Ljusgenomsläpp? Solavskärmning? Mörkläggning? Mönstrade? Långa? Korta? Vågiga? Paneler? Draperi?

Ja, frågorna är många.

Möte i Kista

Mattor & gardiner - nya möten, nya förslag

Dell Designs målgrupp

Små och medelstora företag i förändring är Dell Designs målgrupp.

Företag som börjat sin verksamhet i mindre skala på kontorshotell och som efter några år vuxit ur den lokallösningen tillhör absolut den gruppen.

Nytt och spännande möte har precis genomförts med... Ja, ett sådant företag!

Receptiondisk

Receptionsdisk - vem säger att den måste vara "stor och klumpig"?

Inte vi - Dell Design tar fram förslag efter ditt behov

"Internationella
Downs syndrom dagen"

Alla är lika mycket värda, olika är bra!

Idag är det "Internationella
Downs syndrom dagen" och därför rockar vi sockorna.

Nu fyller vi dagen med sockor i alla färger! För att alla ska få vara så annorlunda som de är eller vill vara.

Vi är med - är ni?

Nyheter från Ludvig Svensson

Nu är vi uppdaterade efter mässan!

Sandra, AB Ludvig Svenssons trevliga representant - har nu varit på plats och sett till att vi har alla fina nyheter av gardin- & möbeltyger på våra hängare.

Svenssons är en absolut favorit hos Dell Design och kommer så förbli med de här nyheterna:

Lek med färg & form

Haddoc

En av Dell Designs absoluta favoritleverantörer som vi haft ett 20 års givande samarbete med.

Johanson Design levererar spännande nyheter år efter år och vi är mer ön gärna med på tåget

Här, familjen Haddoc!